این رویداد خاتمه یافته است و اطلاعات موجود در این سایت صرفا جنبه آرشیو دارد
نخستین کنگره بین المللی جمعیت پایدار، آینده مطمئن و دومین جشنواره هنر در مامایی
The 1st International Congress on Sustainable Population & Secure Future and The 2nd Festival of Art in Midwifery

تمديد مهلت ارسال مقالات به نخستين كنگره بين المللی جمعيت پايدار، آينده مطمئن تا ۲۰ مهر ماه ۱۴۰۲

ارسال شده در تاریخ :

️دكتر بيباك با اشاره به تمديد مهلت ارسال مقالات و آثار هنری گفت: روند دريافت مقالات و آثار هنری به دبيرخانه كنگره همچنان ادامه دارد اما به علت استقبال و درخواست های مكرر علاقمندان، مهلت ارسال مقالات و آثار هنری تا ۲۰ مهر ماه ۱۴۰۲ تمديد شد.

دكتر بهرام بيباك دبيركل نخستين كنگره بين المللی جمعيت پايدار، آينده مطمئن و دومين جشنواره هنر در مامايی گفت: امروزه مسئله جمعيت و جوانی جمعيت نه تنها يك مشكل كشوری بلكه معضلی جهانی است؛ روند رو به كاهش نرخ رشد جمعيت مشكلی جدی برای جهان محسوب می شود.

️وی ادامه داد: ورود هنرمندان، محققان، دانشمندان و ساير صاحبان نظر و ايده در زمينه جوانی جمعيت يك امر ضروری است از اين رو دانشگاه علوم پزشكی خراسان شمالی برگزاری نخستين كنگره بين المللی جمعيت پايدار آينده مطمئن و دومين جشنواره هنر در مامايی را طرح ريزی و اجرايی كرده است.

️وی در پايان افزود: دعوت از اساتيد مطرح بين المللی فعال در حوزه جمعيت برای حضور در اين كنگره به صورت حضوری و مجازی انجام شده است و اميداواريم اين كنگره كه برای نخستين بار در استان برنامه ريزی شده به بهترين نحو ممكن اجرايی شود.

دریافت گواهینامه

فایل های مورد نیاز

پوستر همایش

© کلیه حقوق این وب سایت محفوظ می باشد .
طراحی و پیاده سازی شده توسط : همایش نگار ( ویرایش 10.0.5.3)