اقدام مثبت کنگره در راستای فرهنگ سازی موضوع جمعیت

اقدام مثبت کنگره در راستای فرهنگ سازی موضوع جمعیت

دکتر حمیدرضا خاکشور در گفتگو با کمیته اطلاع رسانی کنگره اظهار کرد: نخستین کنگره بین المللی جمعیت پایدار، آینده مطمئن بناست توسط دانشگاه علوم پزشکی خراسان شمالی در آبان ماه سال جاری برگزار شود.

️مدیرکل امور اجتماعی و فرهنگی استانداری خراسان شمالی ادامه داد: در کنار این کنگره دومین جشنواره هنر در مامایی نیز با رویکرد سلامت زنان و مردان، ترویج و خوشایندسازی زایمان و فرزندآوری برگزار می شود.

️وی با تاکید بر اینکه برگزاری چنین رویدادهایی می تواند در راستای سیاست های جمعیتی اقدام مثبتی باشد، گفت: مسئله جمعیت بسیار پر اهمیت است که بی توجهی به آن آثار زیانباری خواهد داشت.

️خاکشور تصریح کرد: مهم ترین عامل رشد جمعیت، فرهنگ است که برگزاری چنین جشنواره هایی می تواند ترویج فرهنگ صحیح فرزندآوری و مراقبت از سلامت را در پی داشته باشد.