بیش از ۸۰۰ اثر هنری به دبیرخانه دومین جشنواره هنر در مامایی ارسال و داوری شد

بیش از ۸۰۰ اثر هنری به دبیرخانه دومین جشنواره هنر در مامایی ارسال و داوری شد

به گزارش کمیته اطلاع رسانی و ارتباطات، دکتر حمیدرضا محدث حکاک دبیر علمی و هنری دومین جشنواره هنر در مامایی اظهار داشت: بیش از ۸۰۰ اثر هنری از کل کشور به دبیرخانۀ دومین جشنواره هنر در مامایی در دانشگاه علوم پزشکی خراسان شمالی ارسال شد.

دکتر حمیدرضا محدث حکاک ضمن تقدیر از استقبال خوب هنرمندان از این جشنواره گفت: داوری آثار توسط داوران جشنواره انجام و آثار در قالب های هنرهای نمایشی ارزیابی و داوری شد.

️دبیر علمی و هنری دومین جشنواره هنر در مامایی خاطرنشان کرد: آیین اختتامیۀ این جشنواره با حضور مسئولین کشوری و استانی روز چهارشنبه و پنجشنبه ۲۴ و ۲۵ آبان ماه در شهر بجنورد برگزار و از آثار منتخب جشنواره رونمایی خواهد شد.