این رویداد خاتمه یافته است و اطلاعات موجود در این سایت صرفا جنبه آرشیو دارد
نخستین کنگره بین المللی جمعیت پایدار، آینده مطمئن و دومین جشنواره هنر در مامایی
The 1st International Congress on Sustainable Population & Secure Future and The 2nd Festival of Art in Midwifery

بیش از یک هزار و سیصد مقاله و اثر هنری به دبیرخانه کنگره ارسال شد

ارسال شده در تاریخ :
بیش از یک هزار و سیصد مقاله و اثر هنری به دبیرخانه کنگره ارسال شد

دکتر بهرام بیباک دبیر کل نخستین کنگره بین المللی جمعیت پایدار، آینده مطمئن و دومین جشنواره هنر در مامایی ضمن ابراز خرسندی از تعداد مطلوب مقالات و آثار دریافتی گفت: بیش از ۱۳۰۰ مقاله و اثر هنری در محورهای مختلف به دبیرخانه کنگره ارسال شد.

️دکتر بیباک گفت: در اين کنگره، برنامه های علمي در ۴ پنل مختلف در محورهای مؤلفه های اجتماعی و اقتصادی، فرهنگی و پایداری جمعیت در پنل اول، رسانه، هوش مصنوعی و فناوری های نوین و جمعیت در پنل دوم، سیاست های جمعیتی، حقوق باروری، پایداری جمعیت و توانمندی زنان در پنل سوم، رویکردهای نوین در نازایی و پیشگیری از سقط در پنل چهارم در دو قالب سخنرانی و پوستر ارائه خواهد شد.

️وی در خصوص پنل های هنری دومین جشنواره هنر در مامایی اظهار داشت: آثار هنری دومین جشنواره هنر در مامایی در ۴ قالب هنرهای نمایشی، هنرهای ترسیمی، سینما و ادبیات ارائه خواهد شد.

گفتنی است: نخستین کنگره بین المللی جمعیت پایدار، آینده مطمئن و دومین جشنواره هنر در مامایی به همت مجموعه دانشگاه علوم پزشکی خراسان شمالی و با برنامه ریزی معاونت تحقیقات و فناوری دانشگاه در روزهای ۲۴ و ۲۵ آبان ماه در محل مجتمع فرهنگی اقامتی آفتاب پتروشیمی برگزار خواهد شد.

دریافت گواهینامه

فایل های مورد نیاز

پوستر همایش

© کلیه حقوق این وب سایت محفوظ می باشد .
طراحی و پیاده سازی شده توسط : همایش نگار ( ویرایش 10.0.5.3)