کنگره بین المللی جمعیت پایدار، آینده مطمئن در راستای حمایت از جوانی جمعیت به عنوان یکی از مهمترین اولویت های امروز کشور است

دکتر بهرام بیباک؛ دبیر کل نخستین کنگره بین المللی جمعیت پایدار، آینده مطمئن و دومین جشنواره هنر در مامایی، در آخرین جلسه هماهنگی اجرای کنگره، جمعیت جوان و کارآمد را یکی از مهمترین مولفه های موفقیت یک کشور دانسته و خاطرنشان کرد: گروه سالمندان علاوه بر اینکه نمی توانند موتورهای جامعه را به حرکت در بیاورند، به کمک و حمایت همه جانبه نیز نیاز دارند.

️وی به با اشاره به وضعیت فرزندآوری و نرخ افزایش جمعیت گفت: برای رسیدن به جمعیت پایدار و جلوگیری از خطر سالمندی جمعیت، پیش از اینکه کشور وارد یک بحران خطرناک شود، هم اکنون باید برنامه ریزی و تلاش گردد.

️دکتر بیباک تاکید کرد: رسیدن به جمعیت پایدار، اقداماتی است که باید توسط تمام نهادها بصورت گسترده انجام شود و یکی از نهادهایی که می تواند بر نرخ رشد جمعیت بسیار تاثیرگزار باشد، وزارت بهداشت و درمان است.

️وی با ابراز خرسندی از برنامه های جاری در حوزه حمایت از جوانی جمعیت که توسط وزارت بهداشت و درمان ابلاغ شده و در حال اجراست، اظهار کرد: با همکاری، هم افزایی و فرهنگ سازی همه جانبه در آینده ای نزدیک به نتایج مطلوبی دست خواهیم یافت.